Annonce

Ta vare på klokkene dine

Dersom du er en av dem som både har en og to klokker for mye er det viktig at du tar godt vare på dem slik at de likevel kan holde lenge. Det å ha mange klokker betyr ikke at du ikke skal vedlikeholde dem. Derfor er det viktig at de ikke bare ligger og slenger i en skuff.  

En klokkeeske er derfor den perfekte løsningen, også for deg som kun har en klokke. For å ta godt vare på urskiven og remmen er det lurt å oppbevare klokken i en klokkeeske. Og det skader jo heller ikke at det ser lekkert ut.  

Gode løsninger  

Det finnes mange forskjellige løsninger for klokkeesker, og du finner både de som har plass til 10 klokker og de som har plass til to. Her velger du selv det du ønsker og det som passer best for deg. Uansett hvor mange klokker du har bør du likevel oppbevare dem skikkelig slik at du ikke skader klokken.  

En klokkeeske er også perfekt som gave. Det finnes både lekre og luksuriøse esker som passer perfekt til han eller henne som verdsetter det lille ekstra, samt esker som er med minimalistiske og nøytrale.  

Luksuriøs eller minimalistisk  

For eksempel kan du velge en enkel, firkantet karboneske til han eller henne som har opp mot 12 klokker, slik at ligger godt til syne og ordentlig ved siden av hverandre. Dette er en av de rimeligere løsningene og også en løsning som er stilfull uten at den gjør for mye ut av seg.  

Du kan også finne modeller som er mer en «Watch Winder» der du setter klokkene mer til utstilling. Dette er en perfekt løsning for deg som ønsker en mer luksuriøs løsning. Her kan du velge esker som har plass til flere klokker samlet, eller du kan velge single slik at klokkene får en hver.  

Kommentarer er skrudd av for Ta vare på klokkene dine