Anmeldelser

Morgenrutinen for vinnere

For mange er morgningen den aller viktigste tiden av dagen. Her har man muligheten til å starte dagen på riktig måte, og innstille seg på timene som kommer. I tillegg er dette tiden du har for deg selv før du møter andre mennesker. Her er noen ting som hører hjemme i alles morgenrutine.

La lyset vekke deg

Først og fremst så er måten man blir vekket på utrolig viktig. Man har alt for mange anger blitt vekket av skrikende unger, en irriterende alarm eller at man har forsovet seg. Prøv å bli vekket av solen gjennomgardinsprekken, eller kjøp en klokke med innebygd soloppgang for den ultimate starten på dagen.

Ta en kald dusj

Noen dager er man bare trøtt uansett hvordan man blir vekket, og da er en kald dusj alltid en god ide. Denne vil definitivt kvikke deg opp, og gjøre deg klar for alle utfordringer du kommer til å støte på. Dette gjør det også lettere å gjennomfør en rask dusj, og sparer strømregningen samtidig!

Hold deg oppdatert

Når dagen er på vei til å starte er det den perfekte tiden til å holde seg oppdatert. Dette kan være å svare på noen eposter, eller å sjekke dagens nyheter. Da vet du hva som skjer i verdenen, og du har allerede gjennomført en viktig oppgave tidlig på dagen.

Re opp sengen

Når vi snakker om oppgaver. Man føler seg alltid best i ryddige omgivelser. Å ta et minutt til å re opp sengen kan gi denne følelsen, og det er så utrolig deilig å komme hjem til et ryddig soverom etter en lang dag. Gjør du dette frister det nok også mindre å gå og legge seg igjen!

Alles morgenrutine ser forskjellig ut, kanskje du har barn eller dyr som man også skal ta hensyn til? Uansett er det viktig å ha tid til deg selv, og preppe for en ny dag.

Kommentarer er skrudd av for Morgenrutinen for vinnere