Annonse

Den perfekte gaven til de runde tall

Det er absolutt ikke «bare bare» å finne en gave til en som fyller et rundt tall, enten det er 10, 20, 50, 70 eller hva enn det skulle være imellom der. Vi har funnet frem noen gode tips til hva du kan gi til en forelder som fyller et rundt tall. For det er ofte sånn at foreldre bare ønsker seg «snille barn», og da er det ikke så lett å vite hva man skal kjøpe.

Som sønn eller datter så ønsker man jo gjerne å kunne gi noe litt ekstra når foreldrene fyller en av de store runde. Derfor har vi funnet frem noen flotte tips til hva du eller dere som søsken kan gi sammen til deres forelder som har bursdag. Disse tipsene kan selvfølgelig også brukes til andre bursdager og du kan finne flere lignende tips hos https://genialegaver.com/

Hvilken gave velger du?

Vi har altså funnet frem noen flotte opplevelser og aktiviteter som kan passe perfekt som en gave til noen som fyller et rundt tall. Enten så kan du og søsknene (eller noen andre) kjøpe sammen slik at foreldrene kan dra sammen, eller kanskje er det hyggelig at hele familien drar – det bestemmer dere selv.

  • Ost og vinsmaking: dette er en super gave til en som har opplevd mye og som har det meste. Hos Galopin i Mathallen i Oslo kan du nyte fire forskjellige viner og fire forskjellige oster. Her lærer du om smak og opprinnelse og alt imellom.
  • Privat sjokoladesmaking i Oslo: om dere ikke bor i Oslo kan dere jo reise på en liten dagstur? Her får dere muligheten til å smake på kvalitetssjokolade og kose dere i 2-3 timer sammen.
  • Øl og matkurs hos Øl akademiet: her får dere en flott mulighet til å lære om smaker og øl, samt spise en fem-retters meny.
Kommentarer er skrudd av for Den perfekte gaven til de runde tall