Annonce

Få en mer effektiv hverdag

På nyåret er det mange som sitter med nyttårsforsetter som man så idelig gjerne ønsker at man klarer å holde. Likevel er ikke det alltid like lett. Derfor skal vi komme med noen gode tips til hvordan du enkelt kan effektivisere hverdagen slik at det kan bli lettere for deg å nå de målene du setter i hverdagen eller eventuelt de nyttårsforsettene du gjerne ønsker at du skal klare å nå.  

Hvordan skal man holde målene? 

Trening: Vi er mange som hvert ønsker at vi fikk til å trene mer, men hvorfor får vi det ikke til? Ofte er grunnen til at man ikke klarer å fortsette å trene at man ikke lager rutiner. Begynn med å finne en dag i uka der du skal trene, enten på en gruppetime eller ved å trene selv. Øk til to dager etter to/tre uker og se hvordan det går. Hvis du trener de samme dagene hver uke blir det en rutine og det blir noe du tenker at er en naturlig del av hverdagen din. 

Kjenn deg selv: Det mange gjør feil når de skal begynne med noe nytt er at de ikke vet hvordan de selv vil reagere. Dette kan være enten man skal begynne å trene, jobbe mer med skole eller lære seg noe nytt. Lær deg selv å kjenne både psykisk og fysisk ved å tenke over egne kvaliteter og egenskap. Om du ønsker å lære å kjenne kroppen din bedre, les mer her

 
Planlegging og mål: Det aller viktigste er at du ikke setter for høye mål til deg selv slik at du ikke klarer å nå dem. Det er veldig demotiverende og gjør at målene er vanskelig å nå. Lag gode rutiner slik at det er enklere for deg å fortsette i ukene som kommer også.  

Kommentarer er skrudd av for Få en mer effektiv hverdag