Annonce

Finn best i test støvsuger

Det er som regel en grunn til at noen støvsugere blir kåret til best i test, og det er ikke det samme som med brukeranmeldelser på nettet. Her skal vi se litt nærmere på hva best i test egentlig betyr, og hvordan du kan finne den beste støvsuger online.

Velg riktig trådløs støvsuger

En trådløs støvsuger blir et mer og mer populært alternativ i norske hjem, og det er ikke så rart. Det er utrolig praktisk å slippe å dra frem en tung og upraktisk støvsuger som må plugges inn i veggen hver gang, og som skal slepes rundt i forskjellige rom. En trådløs støvsuger er som regel mye mindre enn en tradisjonell støvsuger, og dermed er det mye lettere å ha den tilgjengelig. Mange trådløse støvsugere, som for eksempel fra populære merker som Electrolux eller Dyson, har en funksjon hvor du kan henge dem i en ladestasjon på veggen – så er den alltid klar til bruk.

Det vil med andre ord si at terskelen for å støvsuge blir mye lavere, enn hvis man skal trekke frem den gamle støvsugeren fra et eller annet obskurt skap eller kott et sted i hjemmet. En annen utrolig smart ting med mange håndstøvsugere fra merker som Miele og Bosch, er at man lett kan forvandle en trådløs støvsuger til en hendig liten håndstøvsuger, som også er en trådløs versjon. Dette med trådløs har lenge vært litt mistenkeliggjort for å suge dårligere og dermed også rengjøre dårligere enn en vanlig støvsuger. Det er dog ikke nødvendigvis tilfellet. Nå er teknologien kommet så langt, at mange trådløse støvsugere på markedet har like god sugekraft som en vanlig støvsuger. Det gjør at mange føler at de kan erstatte støvsugeren med en trådløs støvsuger. Men hvordan finner man den beste?

Det kan være lurt å konsultere en støvsuger test som du finner på Stovsugertest.no, når du skal finne den beste trådløse støvsugeren. En støvsuger test kårer som regel en vinner, som er best i test. Det vil si at det er den som presterer best ut i fra de parametre og egenskaper man tester i testen.

Når man tester trådløse støvsugere, er det normalt å teste sugekraft, spesielt hvis man vil erstatte den vanlige støvsugeren. I en støvsuger test vil man også se på ting som støvutslipp og batterikapasitet i tillegg til støvkapasitet. Mange trådløse støvsugere er også poseløse, og dermed er det viktig å se på hvor mye støv det er plass til i beholderen på støvsugeren – med andre ord, hvor ofte du blir nødt til å tømme den når du støvsuger. Når du bruker en støvsuger test som hjelp når du skal finne trådløs støvsuger, så får du et overblikk over hvordan de forskjellige merkene, som Bosch, Dyson, Miele og Electrolux trådløs støvsuger presterer i praksis basert på tekniske spesifikasjoner. Det er med andre ord et objektivt blikk på, hvilken støvsuger som er, ja, nettopp – best i test.

Det er allikevel lurt å tenke på hvilke ting du vektlegger mest, og så velge den støvsugeren som presterer best på disse punktene i følge testen.

Hvorfor velger så mange Dyson trådløs støvsuger?

Et populært valg når det kommer til trådløs støvsuger er Dyson trådløs støvsuger. Alle Dyson-støvsugere er poseløse, og de har revolusjonert markedet med sin trådløse støvsuger. Det har nemlig vært en av de første trådløse støvsugerne, som rent faktisk kan sammenlignes med en vanlig støvsuger. Det er en støvsuger som ligger i et litt høyt prissjikt for mange, men mange vil også argumentere for at den er verdt pengene.

Dyson er et godt alternativ hvis du vil ha en god trådløs støvsuger som har vunnet mange best i test titler. Den kan henges på veggen og dermed være lett tilgjengelig når man skal støvsuge, i stedet for at man skal slepe frem den gamle støvsugeren fra et eller annet kott eller skap. Det vil si at du lett kan støvsuge etter frokostbordet, og du kan vedlikeholde støvsugningen på et helt annet plan, siden det er mye mer tilgjengelig og lett å støvsuge.

Kommentarer er skrudd av for Finn best i test støvsuger