Annonse

Sommer, trange bukser og online-dating

Endelig nærmer sommeren seg og den kalde vintervinden begynner å gi slipp. Buksene fra i fjor passer ikke og huden er nesten lilla vi er så bleke. Heldigvis er ingen alene om det, dette står vi sammen i. Det er klart det siste ikke har vært optimalt, men nå kommer sola og alt er jo litt lettere når sol skinner. Derfor utfordrer vi deg til å ta tak i livet, nyte det og bare glede deg til sommeren kommer.  

Her skal du få noen tips til hva du kan gjøre frem mot sommeren, hva du kan gjøre for å få litt mer struktur i hverdagen og tips til en bedre livskvalitet.  

Bare gjør det   

Begynn med å fjerne unødvendig stress. Skriv en liste over ting du burde ha gjort som du har utsatt. Sett av en time, noen minutter eller en ettermiddag. Få det gjort og så er du ferdig med det. Du vil føle deg så mye lettere når du er ferdig, og hverdagen blir litt lettere uten stressende oppgaver du burde gjort forrige uke.  

Bruk søte fargetusjer eller noe som inspirerer deg for å gjøre oppgaven litt lettere. Send inn det skjema til lånekassen. Lag budsjett. Skriv middagsplan. Bytt bank. Alt du skulle ha gjort som du ikke har gjort. Sjekk ut Pinterest for middagsideer, Ikano som alternativ til bank, og det finnes mange gode budsjett maler på nett.  

Bli ferdig 

Bli ferdig med kjøkkenet. Eller stua, eller verandaen eller barnerommet. Vi har alle et uferdig prosjekt som bare må gjennomføres. Start med å lage en liste over alt du trenger, og det du allerede her. Få tilfredstillelse ved å huke av hvert punkt du fikser. Lån verktøy av naboen, kjøp stige hos Stigefabrikken.no , finn maling hos lokalforhandler. Uansett hva som må til så må du bare strukturere det, og vipps så er prosjektet ferdig.  

Første date  

Det er på tide å komme seg ut å møte folk. Det er ikke sikkert dere kan møtes fysisk, men ta en kaffe over Teams, kjør en male work-shop på Zoom og en date på FaceTime. Uansett relasjon eller møte er det viktig med sosialisering, og det har det vært lite av i år. Dersom du er singel må du komme deg på en date. Så fort du har vært på den første, blir den neste lettere. Velg mellom Tinder, Grindr, Sugar, Citizen21, Match, hva enn du velger er det på tide å starte. Lykke til.  

Kommentarer er skrudd av for Sommer, trange bukser og online-dating