Annonse

Idrettsforeninger for voksne

Når vi tenker på idrett, er det primært barn vi tenker på. For barn og barneidrett har stort fokus i det norske samfunnet og det er det mange gode grunner til. Men det betyr ikke at foreldrene er mindre viktige. For bevegelse, og alle de andre positive elementene av det å bevege seg mer i hverdagen er også noe som er viktig når man er voksen. Men som voksen er det ofte litt vanskeligere å prioritere, og det føles som at det krever mer innsats enn når man var liten og det er mange som ikke vet at det også finnes idrettsforeninger for voksne – og det gjør det litt enklere å komme i gang. 

Når det kommer til sport og idrett er det ikke sånn at dette er forbeholdt barn. For ja, det er selvsagt utrolig bra at barna får beveget seg og får det sosiale elementet inn i hverdagen sin som det er å være en del av en idrett eller at lag i for eksempel fodbold.  

Like viktig for voksne som barn 

For voksne viser nok interessen for fotball seg mest fra sofaen med øl og potetgull mens man ser på at andre løper rundt på banen, men faktisk er det rik mulighet for voksne som ønsker å begynne å spille fotball eller å engasjere seg i andre idretter i hverdagen. 

Det er nemlig akkurat like viktig at voksen får det avbrekket i hverdagen og ikke minst får bevegelse som en del av den ukentlige rutinen sin. Det fellesskapet man får i idrettsforeninger for voksne er også noe helt annet enn hvis man bare trener på et treningssenter, og for mange er dette en av de aller mest motiverende faktorene når det kommer til å faktisk få beveget seg – så hvis du kjenner deg igjen i mangel på motivasjon kan en idrettsforening være perfekt for deg. 

Kommentarer er skrudd av for Idrettsforeninger for voksne