Lykke i Norge AS ble startet av Lillian Galborgen, høsten 2007 i Halden. Våren 2011 kom også butikken i hjertet av Fredrikstad. Høsten 2016 overtok Nanna Charlotte Hoberg butikken i en alder av 22 år. Nanna startet sitt jobb-eventyr hos Lillian da hun var 13 år med arbeidsuke i Halden, lite viste hun at ti år senere ville hun være eier av Lykke! En drøm har gått i oppfyllelse! Med hard jobbing, nyskjerrighet og lærdom vil ting gå, litt erfaring på veien og pågangsmot i denne bransjen er forhåpentligvis dette bare begynnelsen på en lang og spennende reise! 


Lykkes mål er å tilby
et rikt utvalg produkter som
gir en følelse av eksklusivitet,
internasjonalitet,
kvalitet og
lykke


Lykke i Fredrikstad åpnet 12. mai 2011. Adressen er Nygaardsgt 45 - midt i gågata.

Lykkes mål er å tilby kundene en delikat og oppdatert butikk med et rikt utvalg produkter som gir en følelse av eksklusivitet, internasjonalitet, kvalitet og lykke. Vår service skal være på topp og stemningen i butikken god.

De som er kunde hos Lykke skal føle at de er på et lag som sikrer dem oppdatering, kunnskap, hjelp og utvalg nok til at de alltid er på høyden med sine egne ønsker om image/uttrykk, tilpasset dagens motebilde. Lykke skal ha nær kontakt med kundene sine og inviterer til kundekvelder med hygge og rådgivning.

En handel hos Lykke skal alltid friste til gjentakelse!